Fiber till din Brf

2012-11-21 av

Bostadsrättsföreningar i Dalarna!

Under 2012-2013 satsar vi lite extra på att informera bostadsrättsföreningar om den senaste tekniken inom bredband-telefoni-TV.

Bredband via optofiber
Fler och fler bostadsrättsföreningar väljer optofiber – en framtidssäker lösning för bredband, telefoni och TV. En investering i ett eget fibernät innebär stor valfrihet av tjänster samt pressade priser på en marknad med många aktörer. Fiber är den senaste tekniken att överföra ljud, bild och data. Kapaciteten är enorm. En fiberansluten fastighet blir mer attraktiv för de boende. Den enskilde lägenhetsinnehavaren kan själv välja de tjänster som passar, t ex höghastighetsbredband eller andra TV-kanaler.  Föreningen kan även beställa kollektiva tjänster till alla lägenheter. Tekniken kan även användas för smart fastighetsstyrning av el, larm, bokningssystem mm.

Tuna Fiberteknik AB
Vår roll är att bygga/installera fibernätet i er fastighet. Ett eller flera uttag installeras i lägenheterna. Nätet kopplas sedan ihop med kommunens Stadsnät. En mängd olika operatörer kan sedan nå lägenheterna med prisvärda tjänster.

Aktuella projekt
Brf Guldsmeden, Häradsvägen, Borlänge, 119 hushåll, 2013.
Brf Paradiset, Skogsvägen,Borlänge, 86 hushåll, 2012.

Kontakta oss
Vi kommer gärna ut till er för att informera om denna möjlighet. Ta kontakt med Tuna Fiberteknik, så bokar vi en tid! Självklart är informationen kostnadsfri.

Exempel på mediekonverter som installeras i respektive lägenhet.
Boxen har utgångar för bredband, telefoni och TV.