Om oss

Historik

Tuna Fiberteknik AB har sitt ursprung i Tuna Kabel-TV AB, ett företag som under många år haft verksamhet inom TV-, fiber- och datanät. Verksamheten är nu delad i två separata företag så att Tuna Kabel-TV är renodlat inom TV och det nybildade Tuna Fiberteknik fokuserar fullt ut på arbeten och konsultation inom bredbandsinstallationer.

Personal

Våra erfarna fibertekniker och bredbandsinstallatörer har tillsammans byggt höghastighetsbredband till tusentals hushåll över en stor del av Sverige. Vi är stolta över att kunna stå för hög kompetens och kvalitetsmedvetenhet. Alla våra fibertekniker har relevant fiberteknisk utbildning. Vi är idag 11 anställda.

Geografiskt område

I vårt närområde Dalarna står vi till tjänst med både mindre och större arbeten. Det är allt ifrån att göra mindre installationer hos privatpersoner till att bygga större fibernät i hela villaområden eller i bostadsrättsföreningar. Gäller det stora beställningar så är vi vana att göra nyetableringar i hela Sverige. Vi har kontor på Kolargatan 3 i Kvarnsveden, Borlänge.

Nöjda kunder

Att vi får återkommande beställningar från stora företag och kommunernas stadsnät är ett bevis på att vi levererar god kvalitet och att vi lämnar efter oss nöjda kunder.